In aanloop naar Wereld ALS Dag op 21 juni vraagt Stichting ALS Nederland aandacht voor de dodelijke zenuw/spierziekte ALS. Dit doen we samen met onze Artists Against ALS. Met hun muziek creëren zij bekendheid voor de ziekte ALS, en de aanverwante ziekten PSMA en PLS. Eén van deze Artists Against ALS is OG3NE. Zij gaven een optreden voor Natascha en haar familie en vrienden. 

“Muziek verbindt. Muziek raakt.”, aldus Jeffrey (broer van Natascha). Het huiskameroptreden, dat plaatsvond in Maarssen, was een emotioneel optreden. Voor sommigen uit de hechte familie- en vriendengroep was het de laatste keer dat ze bij Natascha waren. Natascha is kort na het huiskamerconcert op 47-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van ALS.

In de strijd tegen ALS hebben we geen tijd te verliezen. Weer zó zichtbaar bij Natascha. Daarom zong OG3NE een lied in het thema ‘Tijd’. Kijk je mee?

Artists Against ALS
Muziek verbindt. Daarom werkt Stichting ALS Nederland graag samen met artiesten onder de noemer Artists Against ALS. Voorafgaand aan Wereld ALS Dag (21 juni) geven muzikanten akoestische optredens in huiskamers van mensen die ALS van dichtbij meemaken. Om een hart onder de riem te steken maar ook om via muziek de ziekte ALS onder de aandacht te brengen.

Meer over Artists Against ALS 2024