Verras een ALS, PSMA, of PLS-patiënt met een leuk optreden!

In samenwerking met ROC Midden Nederland en Etoile International bedachten wij een leuke actie: Etoile ACT vs ALS. Het Etoile ACT vs ALS is een project van Show & Entertainment binnen de opleiding Academie voor Theater Performance. Studenten worden opgeleid als performer voor Straattheater, Streetfight en andere disciplines.

Hoe is dit idee ontstaan?

Door de Corona maatregelen, zitten veel ALS, PSMA en PLS-patiënten aan huis gekluisterd en kunnen de studenten van het Academie voor Theater Performance hun acts niet opvoeren voor publiek. Daarom is het Etoile ACT vs. ALS project bedacht: studenten reizen op maandag 12 april en dinsdag 13 april door het land om hun act, geheel coronaproof, voor een patiënt en zijn/haar naasten op te voeren. Op deze manier krijgen zij de kans om voor publiek op te treden en krijgen de deelnemende patiënten en hun naasten het optreden dat ze normaliter in het theater zouden bijwonen. Een win-win!

Ken jij een patiënt die je wil verrassen?

Ken jij een patiënt die je wilt verrassen met een leuke act? Meld hem of haar dan via [email protected] en geef de volgende gegevens door: naam en adres patiënt en jouw eigen naam en telefoonnummer. Laatstgenoemde zodat we contact kunnen opnemen voor het plannen van een afspraak op maandag 12 of dinsdag 13 april. Aanmelden kan tot donderdag 1 april.

Hoe gaat het in zijn werk?

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maakt het ROC Midden Nederland een selectie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus selectie gebeurt op volgorde van aanmelding en op basis van onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden voor een coronaproof optreden:
  • Aanwezig op maandag 12 of dinsdag 13 april.
  • De uitvoeringslocatie betreft een tuin.
  • Er moet vanuit binnen genoeg zicht zijn op de tuin/het speelvlak.
  • Er is een achterom aanwezig.
  • Er is een mogelijkheid tot stroomaansluiting.

Hopelijk tot 12 of 13 april!