Onze jaarlijkse Wereld ALS Familiedag is een informele bijeenkomst voor ALS-, PSMA-, en PLS-patiënten en hun gezin. Op deze dag worden zij compleet in het zonnetje gezet.

Wereld ALS Dag 2022

Wereld ALS Dag vindt altijd plaats op of rond de Internationale Wereld ALS Dag. In 2022 is dit dinsdag 21 juni. Meer informatie volgt.

Waarom deze dag?

Wij vinden het belangrijk dat patiënten en hun gezin een dag onbezorgd kunnen genieten en daarom organiseren wij de Wereld ALS Familiedag. Op deze dag zijn er diverse optredens,  behandelingen op het beautyplein en kunnen de aanwezigen genieten van het leuks dat de locatie te bieden heeft. Ook staat er een informatiemarkt met kraampjes van bijvoorbeeld ALS Patients Connected, Amsterdam City Swim en meer.

De mogelijkheid tot het laten maken van een familieportret zorgt dat de herinneringen aan deze dag ook in fysieke vorm behouden blijven. Tot slot maken wij deze dag de opbrengst van de Tour du ALS bekend en bedanken wij alle vrijwilligers die in Frankrijk aanwezig waren.

Aanmelden als patiënt

De Wereld ALS Familiedag is toegankelijk voor alle patiënten, ongeacht of je bent aangemeld bij Stichting ALS Nederland. Als je wel bent aangemeld, ontvang je een uitnodiging direct in je mail en weet je zeker dat je deze leuke dag niet mist! Daarnaast ontvang je dan onze speciale patiënten nieuwsbrief, onze maandelijkse nieuwsbrief en ons relatiemagazine ALSNU.

Meld je aan als patiënt

Eerdere edities Wereld ALS Dag

Wereld ALS Dag 2020
Wereld ALS Dag 2019
Foto’s Wereld ALS Dag 2018
Wereld ALS Dag 2017
Foto’s Wereld ALS Dag 2016
Foto’s Wereld ALS Dag 2015
Wereld ALS Dag 2014