3FM Serious Request komt deze 20e editie in actie voor Stichting ALS Nederland. Het Glazen Huis staat dit jaar van 17 tot en met 24 december op de Grote Markt in Nijmegen. Vandaag werd in de middagshow van Barend & Benner bekendgemaakt welke dj’s dit jaar het huis betreden.

NPO 3FM-dj’s Barend van Deelen (PowNed), Sophie Hijlkema (AVROTROS) en Wijnand Speelman (KRO-NCRV) gaan voor 3FM Serious Request het Glazen Huis in. De 3FM-dj’s krijgen dit jaar een extra uitdaging: zij moeten tijdens de actieweek hun mobiele telefoon inleveren en kunnen daarom alleen contact met het thuisfront onderhouden via de radio of tijdens een bezoek aan het Glazen Huis.

Steun 3FM Serious Request

Traditiegetrouw voert NPO 3FM in de week voor kerst actie voor het goede doel en zetten de dj’s zich samen met heel Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen, dit jaar voor mensen met de diagnose ALS, of een van de aanverwante ziekten PSMA en PLS. Doneer of kom in actie voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Jouw hulp is hard nodig!

Meer informatie over 3FM Serious Request vind je op www.als.nl/3fm-serious-request

 

© Fotocredits  NPO 3FM/Ivo Geskus