Iedereen heeft ze wel thuis. Oude mobieltjes in de la of lege inktcartridges die al tijden klaarliggen om weg te brengen. Wij hebben een betere én milieuvriendelijke oplossing!

Vraag een gratis inzamelbox aan

Start met het inzamelen van oude mobieltjes en lege cartridges en doneer de opbrengst aan onderzoek naar ALS, PSMA en PLS. Een win-win situatie! Het enige dat je hoeft te doen is het formulier hieronder in te vullen, de rest regelen wij.

 

Start een inzamelingsactie

En draag bij aan een milieuvriendelijke wereld zonder de dodelijke ziekte ALS.

Actievoerder inzamelbox
Alien Kruysdijk
“Je hoeft alleen maar een inzamelbox neer te zetten en te zorgen dat mensen het weten! Bijvoorbeeld door jouw actie te delen op social media. In actie komen geeft een goed gevoel.”

Voordeel 1

Het aanvragen kost je slechts 5 minuten. De inzamelbox is gratis en wordt, wanneer deze vol is, weer bij jou (thuis) opgehaald.

Voordeel 2

Het is milieuvriendelijk. In samenwerking met onze partner SecondLife zorgen we voor een goede verwerking van de materialen.

Voordeel 3

Meer geld voor onderzoek naar ALS. De klok tikt. ALS is nog steeds een dodelijke ziekte en daar brengen we, samen met jou, graag verandering in!

Een persoonlijk contactmoment?

Heb je vragen over de inzamelingsactie of wil je er gewoon wat meer van weten? Neem contact op met onze collega Joyce van Roest via [email protected] of 088-6660333. Ze weet alles van de actie af en staat je graag te woord!