Hartelijk dank voor het aanmelden voor de uitzending ‘Tijd voor ALS’!

Het programma, dat wordt gepresenteerd door Natasja Froger, gaat in op alles waar je mee te maken krijgt na de diagnose ALS, PSMA of PLS, of als iemand in je nabije omgeving daar mee te maken heeft. Aan de hand van interviews, inzicht in wetenschappelijke ontwikkelingen en gesprekken met onderzoekers, patiënten, naasten, verzorgers, initiatiefnemers en familieleden komen verschillende onderwerpen en fases voorbij.

Wat staat je te wachten tot dinsdag 21 juni? 

  • Een reminder een dag van tevoren met daarin de link naar de pagina waarop de uitzending te zien is. Zo weet je zeker dat je de uitzending niet mist!
  • Een terugkijklink na afloop van de uitzending. Voor het geval je een gedeelte gemist hebt, of graag iets terug wil kijken. Ook goed om te weten; naderhand lichten we specifieke onderwerpen uit die tijdens de uitzending besproken zijn.

Deel je de link?
Ken je iemand die deze uitzending niet mag missen? Deel de link! Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen die in aanraking zijn gekomen met ALS, PSMA en PLS op een laagdrempelige manier van de juiste informatie voorzien.

Op voorhand al vragen? Neem contact op met onze collega Dzun-Man via [email protected] of 088-6660333.