Schuilt er in jou een ambitieuze handelaar? Zet je salestalent in voor onderzoek naar ALS. Sluit een deal met de plaatselijke bakker en verkoop zijn huisgemaakte appeltaart door met extra marge. Speel in op het seizoen en verkoop ijsjes, start een kerstbomenhandeltje, een kraampje met bloembollen of paaseierenimperium. Handelen maar!

Verkoop iets lekkers met extra marge

Sla bloembollen in het groot in en verkoop ze door

Zet een lucratief kerstbomenhandeltje op

Of ga ijsjes verkopen op een snikhete dag!

In actie komen en geld inzamelen voor onderzoek naar ALS? Makkelijker dan je denkt! Zo doe je dat:

Stap 1: Meld je doorverkoopactie bij ons aan

Ga je een actie doen en iets doorverkopen, waarbij mensen direct aan jou betalen en je in één keer een bedrag wilt storten? Dat bedrag kun je overmaken op onze bankrekening NL50 INGB 0000 100000. Meld je actie wél bij ons aan, zodat we je kunnen helpen deze tot een succes te maken!

Meld je actie aan

Stap 2: Gebruik de toolkit

Met onze handige toolkit met tips, downloads, beeldmateriaal en logo’s helpen we je op weg naar succes! Bekijk op onze toolkitpagina wat je kunt downloaden en aanvragen om jouw actie te ondersteunen.

Stap 3: Zet jouw actie extra kracht bij

Kleur jouw actie oranje met promotiemateriaal als vlaggen, folders, t-shirts of polsbandjes. Je bestelt dit in bruikleen of tegen een kleine vergoeding via onze webshop.

Meld je actie aan

Tip!

Wil je jouw actie groter maken en jouw vrienden, kennissen, collega’s en familieleden laten zien dat je actievoert voor Stichting ALS Nederland? Maak dan een actiepagina aan op ons actieplatform zodat jij jouw actie makkelijk kunt delen en zij jou simpel en veilig kunnen sponsoren. Ook contant geld kun je via deze pagina storten.

Toch liever een ander soort actie? Ga terug naar de ALS Actiehulp.

Wil je toch geen actie doen, maar wel een financiële bijdrage leveren? Steun dan een actie van iemand anders of doneer direct. Heel veel dank voor jouw steun.