Bekijk Artists Against ALS

Woensdag 21 juni om 19:30 uur

Meld je aan voor een reminder

Uitzending Artists Against ALS

Bekijk Artists Against ALS

Woensdag 21 juni om 19:30 uur

21 juni 2023
Artists Against ALS

Live uitzending

Op woensdag 21 juni is het Wereld ALS Dag. Om aandacht te vragen voor de dodelijke zenuw/spierziekte ALS geven bekende en onbekende muzikanten akoestische optredens door heel Nederland, met als thema: tijd. Jij kunt deze optredens meebeleven in de live uitzending Artists Against ALS, gepresenteerd door Natasja Froger. Onze Artists Against ALS zijn o.a. Diggy Dex, OG3NE, de 3JS en Tim Akkerman. Het wordt een bijzondere en intieme uitzending vol muzikale hoogtepunten en handvatten voor iedereen die te maken heeft met ALS, PMSA en PLS of daar meer over wilt weten. Bekijk de uitzending op 21 juni om 19:30 uur. Mis het niet! Meld je aan voor een reminder.

Ontvang een reminder

Meld je hieronder aan om een reminder en terugkijklink voor de uitzending 'Artists Against ALS' in jouw mailbox te ontvangen.

Opt-in nieuwsbrief
Vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk hier onze privacy voorwaarden.

Doneer direct

De klok tikt. Er is dringend een oplossing nodig voor de dodelijke zenuw/spierziekte ALS. Na de eerste symptomen leven patiënten met ALS gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Help mee om onderzoek naar ALS mogelijk te maken en doneer direct. Geen tijd te verliezen.