Evenementen

Als bedrijf laat je je maatschappelijke betrokkenheid zien door een goed doel te steunen. Wil je ons als organisatie helpen met onze strijd tegen ALS, PSMA en ALS? Er zijn bekende evenementen die door en voor Stichting ALS Nederland georganiseerd worden. Je kunt deze sponsoren en je naam eraan verbinden én met een bedrijfsteam meedoen.

Maurits van Tol

Directeur Salveo Pharma

“Ik besefte het mij niet van tevoren, maar samen met je team aan een goed doel werken brengt mensen echt samen. Iets onzelfzuchtig doen brengt mensen dichter bij elkaar. Het is de beste teambuilding-activiteit die ik ooit heb mogen ervaren. En mijn team is het daar volmondig mee eens.”

De ultieme teambuilding
Je verbinden aan een evenement levert behalve aandacht voor jouw bedrijf nog meer op. Samen met je collega’s acties opzetten om geld in te zamelen geeft een gevoel van saamhorigheid. En dan met je team ook nog een geweldige sportieve prestatie leveren: dat is de ultieme teambuilding.

Corona
Vorig jaar werden de meeste evenementen helaas afgelast vanwege de coronapandemie. We hopen van harte dat deze dit jaar wel door kunnen gaan. En mocht corona onverhoopt toch een streep door de plannen halen, dan gaan we ervan uit dat we alternatieven kunnen bieden, zoals online events. Met of zonder corona, we blijven ervoor gaan om ons doel, geld inzamelen voor ALS, te bereiken. Hulp van bedrijven en organisaties is daarbij des te harder nodig!

Meer weten over sponsoring?
Marian van Eldik, onze Relatiebeheerder Bedrijven, kan je alles vertellen over de mogelijkheden van sponsoring. Neem contact op via m.vaneldik@als.nl of 06-11 45 95 11.