Bedrijf in actie

Stichting ALS Nederland werft fondsen om onderzoek naar de oorzaak van ALS te financieren. Uw steun als bedrijf kunnen wij daarbij goed gebruiken!

Wilt u ons steunen met uw bedrijf of organisatie in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)? Omdat u het belangrijk vindt dat er nog meer bekendheid komt voor de dodelijke zenuw-/spierziekte ALS en wetenschappelijk onderzoek nodig is? Neem dan contact op met onze relatiemanager bedrijven Marian van Eldik via bedrijven@als.nl of bel 088 6660333.

Sponsoring

Bij sponsoring zijn we op zoek naar een win-win situatie. Als bedrijf kunt u onze partner worden in de strijd tegen ALS. Uw bedrijf steunt ons met een geldbedrag in ruil voor publicitaire aandacht en zichtbaarheid via onze communicatiekanalen. Uiteraard kunt u ook deelnemen aan evenementen en deze te sponsoren. Er zijn volop mogelijkheden. Kijk voor een aantal voorbeelden van  huidige sponsoren onderaan deze pagina.

Omdat een standaard sponsorpakket niet bestaat, praten wij graag met u verder over de beste mogelijkheid voor sponsoring. U kunt hierover contact opnemen met onze relatiemanager bedrijven Marian van Elkik via telefoon 088 6660333 of e-mail: bedrijven@als.nl.

Doe een gift

Bent u van plan om ALS Nederland eenmalig te steunen met een gift? Wij zijn een bij de belastingdienst geregistreerde ANBI instelling. Het is daarom goed om te weten dat u een éénmalige of periodieke gift mag opvoeren bij de belastingdienst. Heeft u vragen over uw gift aan Stichting ALS Nederland? Bel ons op 088 6660333.

U kunt natuurlijk ook direct doneren.

Doneer direct

Kom in actie met uw organisatie

Wilt u met uw organisatie deelnemen aan een evenement of zelf een actie voor ALS Nederland organiseren?

Jaarlijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd waar u als bedrijf aan kan deelnemen. U kunt natuurlijk ook zelf een actie organiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld een inzamelingsactie houden bijvoorbeeld door middel van een salarisactie. Medewerkers geven de werkgever dan toestemming om een deel van hun salaris te schenken aan Stichting ALS Nederland. Werkgevers kunnen deze actie stimuleren door het ingezamelde bedrag bijvoorbeeld te verdubbelen. Andere mogelijkheden zijn; een sportactiviteit waarbij deelnemers zich laten sponsoren, een actie in het bedrijfsrestaurant of een droomwens vervullen van een patiënt.

Via onze actiesite: www.alsacties.nl kunnen wij uw actie eenvoudig faciliteren. Meer weten? Neem contact met ons op via telefoon 088 6660333 of e-mail: bedrijven@als.nl.

Komt u in actie voor Stichting ALS Nederland door bijvoorbeeld een sponsoractie, een donatie of een evenement te organiseren? Dan kunt u Stichting ALS Nederland op uw website vermelden. Voor meer informatie bedrijven@als.nl

Voorbeelden van bedrijven in actie

 crawford

Crawford

Sinds 2013 organiseert Crawford een besloten sportevenement voor en met de verzekeringsbranche met als doelstelling om zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS Nederland.
Opbrengst 2017: € 57.000,- Crawford

 

logo-IT-Donations

ITdonations

Via ITdonations kunnen bedrijven hun afgeschreven ICT apparatuur afvoeren. De restwaarde wordt dan gedoneerd Stichting ALS Nederland. Klik hier om te lezen hoe uw bedrijf of organisatie kan meedoen.
ITdonations

 

Bedrijfsdonateur:

Victus/sports

Victus wil met het product ‘Nutrition Water’ de voedingssupplementenmarkt veroveren. Van ieder verkocht product doneert Victus een deel aan Stichting ALS Nederland”
Victus sports

 

VWS_LOGO_lagen_outlined3

Bedrijfsdonateur:

VWS Flowerbulbs B.V.

In 2013 heeft VWS zich gecommitteerd aan Stichting ALS Nederland. Hetzelfde jaar waarin er een lelie naar de inmiddels aan ALS overleden Margriet Slijkerman werd vernoemd. De opbrengst uit verkoop van deze bloem wordt gedoneerd aan ALS Nederland. Daarnaast heeft VWS aangekondigd een partnerschap aan te gaan met de stichting in de strijd tegen ALS.
VWS Flowerbulbs