20 juli 2021 / Nederland

ALS-Hierdaagse

Word ALSmeeloper

Van 20 tot en met 23 juli zou voor de 104e keer de Nijmeegse Vierdaagse plaatsvinden; The Walk of the World! Helaas gaat dit evenement wegens het Coronavirus niet door. Was jij al volop begonnen met trainen? Dan hebben wij goed nieuws, de afgelegde kilometers zijn niet voor niets geweest want jij kan meedoen aan de ALS-Hierdaagse!

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse organiseren wij de ALS-hierdaagse. Wandelen in je eigen tijd, je eigen omgeving en met wie jij wilt (uiteraard rekening houdend met 1,5 meter afstand!). Hieronder vind je meer informatie over de ALS-Hierdaagse.

> Inschrijven ALS-Hierdaagse

Hoe werkt het?

  1. Ga naar www.alsacties.nl/campagne/hierdaagse
  2. Bepaal wat je gaat doen tussen 20 en 23 juli 2021. Loop 1,2,3 of zelfs vier dagen, je kan natuurlijk ook direct beginnen!
  3. Maak een actiepagina door op de knop te klikken IK WANDEL MEE en vertel hier hoe jouw wandelactie eruitziet. Alles mag! Een wandeling met de hond, een ommetje door de buurt, een bezoek aan de supermarkt, een lange wandeling, elke kilometer telt!
  4. Gaaf als je bij deelname een wandelselfie deelt op Facebook of Instagram met de hashtag #ALSmeeloper. Zo zorgen we samen voor nog meer bekendheid.

Door mee te lopen #ALSmeeloper van de ALS-Hierdaagse help jij de naamsbekendheid van ALS te vergroten en draag jij bij aan de strijd tegen deze genadeloze ziekte.

Dus, zet je beste beentje voor! En meld je aan #ALSmeeloper.

Meer informatie of vragen? Check de website van ALS-Hierdaagse of neem contact op met Roxani Demetriadis of Ricky Erkelens via 088-6660333 of hierdaagse@als.nl.