21 July 2020 / Nijmegen

ALS-Hierdaagse


Word #ALSmeeloper en doe mee aan de ALS-Hierdaagse
Van 21 tot en met 24 juli zou voor de 104e keer de Nijmeegse Vierdaagse plaatsvinden; The Walk of the World! Helaas gaat ook dit evenement wegens het coronavirus niet door. Was jij al volop begonnen met trainen? Dan hebben wij goed nieuws, de afgelegde kilometers zijn niet voor niets geweest!

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse (van 21 juli tot en met 24 juli), organiseren wij de ALS-hierdaagse. Wandelen in je eigen tijd, je eigen omgeving en met wie jij wilt (uiteraard rekening houdend met 1,5 meter afstand!). Hieronder vind je meer informatie over de ALS-Hierdaagse.

Wandel mee met de ALS-HierdaagseHoe werkt het?
  1. Ga naar www.alsacties.nl/campagne/hierdaagse
  2. Bepaal wat je gaat doen tussen 21 en 24 juli 2020. Loop 1,2,3 of zelfs vier dagen, je kan natuurlijk ook direct beginnen!
  3. Maak een actiepagina door op de knop te klikken IK WANDEL MEE en vertel hier hoe jouw wandelactie eruitziet. Alles mag! Een wandeling met de hond, een ommetje door de buurt, een bezoek aan de supermarkt, een lange wandeling, elke kilometer telt!
  4. Gaaf als je bij deelname een wandelselfie deelt op Facebook of Instagram met de hashtag #ALSmeeloper. Zo zorgen we samen voor nog meer bekendheid.
  5. Nog leuker vinden we het als je er een sponsorloop van maakt. Vraag vrienden en kennissen om jouw wandelactie te sponsoren via jouw persoonlijke actiepagina. Deze donaties komen rechtstreeks bij Stichting ALS Nederland terecht.
    Ga jij voor ons een fondsenwervende uitdaging aan van minimaal 100 euro op je sponsorpagina? Dan ontvang je het speciale ALS-wandelpakket.

Door mee te lopen #ALSmeeloper van de ALS-Hierdaagse help jij de naamsbekendheid van ALS te vergroten en draag jij bij aan de strijd tegen deze genadeloze ziekte.

We willen je wel vragen om te allen tijde de richtlijnen van het RIVM op te volgen en de risico’s in kaart te brengen. Gezondheid staat namelijk altijd op nummer één.

Dus, zet je beste beentje voor! En meld je aan #ALSmeeloper.

Samen wandelen we ALS van de kaart