08 september 2019 / Amsterdam

Amsterdam City Swim

De Amsterdam City Swim is de ultieme open water uitdaging door de grachten van Amsterdam. Het is niet alleen een persoonlijke prestatie, jouw deelname draagt ook bij aan de strijd tegen ALS. Ga de uitdaging aan!

De 8e editie van de Amsterdam City Swim vindt plaats op zondag 8 september 2019. Meer dan 3000 zwemmers gaan samen de strijd aan tegen ALS en zwemmen ruim 2 kilometer door de Amsterdamse grachten met als doel donatiegeld op te halen voor Stichting ALS Nederland. Een geweldig uitdagend, sportief en uniek evenement, waarbij de patiënten centraal staan. De afgelopen jaren heeft de Amsterdam City Swim ruim €10 miljoen aan donatiegeld weten te verwerven voor Stichting ALS Nederland, iets waar wij onze deelnemers en donateurs ongelooflijk dankbaar voor zijn en waar we mee doorgaan, net zolang totdat ALS van de kaart is. Zwem jij ook met ons mee op zondag 8 september 2019? Schrijf je snel in via https://www.amsterdamcityswim.nl/inschrijven.

Ben jij geen zwemfanaat maar wil je toch graag je steentje bijdragen aan ALS? Dan kun je je inschrijven als vrijwilliger, zodat je kunt helpen met de organisatie van het evenement op de dag zelf.