29 augustus 2021 / Amsterdam

Amsterdam City Swim

Amsterdam City Swim 2021

Doe mee aan de Amsterdam City Swim

De Amsterdam City Swim is de ultieme open water uitdaging door de grachten van Amsterdam. Het is niet alleen een persoonlijke prestatie, jouw deelname draagt ook bij aan de strijd tegen ALS. Ga de uitdaging aan!

De 9e editie (10e jaar) van de Amsterdam City Swim vindt plaats op zondag 29 augustus 2021. Duizenden zwemmers gaan samen de strijd aan tegen ALS en zwemmen ruim 2 kilometer door de Amsterdamse grachten met als doel geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. Een geweldig uitdagend, sportief en uniek evenement, waarbij de patiënten centraal staan. De afgelopen jaren heeft de Amsterdam City Swim ruim €11 miljoen aan donatiegeld weten te verwerven voor Stichting ALS Nederland, iets waar wij onze deelnemers en donateurs ongelooflijk dankbaar voor zijn en waar we mee doorgaan, net zolang tot ons gezamenlijke doel is bereikt: een wereld zonder ALS. Zwem jij ook met ons mee op zondag 29 augustus 2021? Schrijf je snel in!

> Inschrijven Amsterdam City Swim

Geen zwemmer?
Ben jij geen zwemfanaat maar wil je toch graag je steentje bijdragen aan ALS? Dan kun je je inschrijven als vrijwilliger, zodat je kunt helpen met de organisatie van het evenement op de dag zelf.