06 September 2020 / Amsterdam

Amsterdam City Swim

De Amsterdam City Swim is de ultieme open water uitdaging door de grachten van Amsterdam. Het is niet alleen een persoonlijke prestatie, jouw deelname draagt ook bij aan de strijd tegen ALS. Ga de uitdaging aan!

De 9e editie van de Amsterdam City Swim vindt plaats op zondag 6 september 2020. Duizenden zwemmers gaan samen de strijd aan tegen ALS en zwemmen ruim 2 kilometer door de Amsterdamse grachten met als doel geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. Een geweldig uitdagend, sportief en uniek evenement, waarbij de patiënten centraal staan. De afgelopen jaren heeft de Amsterdam City Swim ruim €11 miljoen aan donatiegeld weten te verwerven voor Stichting ALS Nederland, iets waar wij onze deelnemers en donateurs ongelooflijk dankbaar voor zijn en waar we mee doorgaan, net zolang tot ons gezamenlijke doel is bereikt: een wereld zonder ALS. Zwem jij ook met ons mee op zondag 6 september 2020? Schrijf je snel in via https://www.amsterdamcityswim.nl/inschrijven.

Ben jij geen zwemfanaat maar wil je toch graag je steentje bijdragen aan ALS? Dan kun je je inschrijven als vrijwilliger, zodat je kunt helpen met de organisatie van het evenement op de dag zelf.

Check hier de aftermovie van 2019.