3 juli 2021 / Groningen - Soest

Holland4ALS

Holland4ALS

Doe mee aan de lustrumeditie van Holland4ALS

Holland4ALS gaat het 5e jaar in. Editie 2019 heeft met zo’n 300 deelnemers en een kleine 6.000 donateurs maar liefst € 405.000 opgeleverd. Een groot succes dus! Wegens Corona werd de editie in 2020 afgelast maar dit jaar wil de organisatie van H4ALS het succes van 2019 overtreffen!

Het evenement vindt plaats op zaterdag 3 juli, start in Groningen en brengt je naar Soest, meer dan 180 km wordt er afgelegd. Zie je het niet zitten dit in je eentje te doen? Deelnemen kan ook in teamverband. Het doel van Holland4ALS is om veel geld binnen te halen waarmee hulpmiddelen voor ALS-patiënten worden aangeschaft. Steun jij een sporter of team? Of zet jij je sportief in voor Holland4ALS en doe je mee?

> Inschrijven Holland4ALS

Vertrouwde sporten
De sporten zijn weer vertrouwd: fietsen, hardlopen, kanoën en zwemmen. Je vult het sportieve evenement in op de manier die past bij jouw sportieve ervaring en ambities. Zo kun je bijvoorbeeld ook één onderdeel kiezen: fietsen, hardlopen, kanoën of zwemmen. Bij keuze voor 1 onderdeel kun je de rondes 1, 2, 3 of 4 keer afleggen. Jij bepaalt jouw uitdaging.

Meer informatie? Check www.holland4als.nl.