Doneren

Stichting ALS Nederland voert al 15 jaar de strijd tegen de genadeloze ziekte ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose). Doel is ALS ‘op de kaart en van de kaart’ te krijgen. Iedereen die deze strijd steunt zijn wij ontzettend dankbaar.

Doneren

Ik wil doneren via een machtiging, wanneer wordt het geld afgeschreven?

Heb je gedoneerd via een machtiging dan wordt dit geld de 27ste van de komende maand afgeschreven.

Het lukt niet om mijn betaling via ideal af te ronden

iDEAL werkt direct samen met de grote banken in Nederland: ABN-AMRO, ASN, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Mocht er iets mis gaan tijdens het afronden van de iDeal betaling, neem dan contact op met je bank. De bank kan verder helpen en uitzoeken wat de status is van de betaling.

Ik heb gedoneerd maar geen bevestiging gekregen

Wanneer je via onze website met de doneer knop een donatie doet, ontvang je altijd een bedankmail. Geen bedankmail ontvangen? Kijk dan ook in het postvak ongewenste e-mail, het kan zijn dat de e-mail provider onze berichten als spam markeert. Mocht de bedank e-mail ook hier niet terug kunnen vinden, dan raden wij aan een mailtje te sturen naar info@als.nl. Wij zullen ons best doen uit te zoeken wat er mis is gegaan.

Doneer je via een Tikkie of  een eenmalige overschrijving op ons rekeningnummer IBAN NL50INGB0000100000 ten name van Stichting ALS Nederland? Dan kunnen wij helaas niet bedanken via een bedankmail, maar dan zijn wij je evengoed ontzettend dankbaar. Met jouw donatie kunnen wij weer een stapje verder komen in de strijd tegen een genadeloze ziekte.

Ik ontvang nog steeds een betaalherinnering terwijl ik mijn toegezegde donatie al heb betaald

Bij een donatie via www.alsacties.nl is er de optie om later te betalen. Je ontvangt van ons na twee dagen een herinnering met een betaallink om de donatie als nog te voldoen. Na een week ontvang je nog een herinnering wanneer er geen betaling via de link wordt geregistreerd. Voldoe je de donatie op een andere manier? Door deze bijvoorbeeld rechtstreeks over te maken op ons rekeningnummer IBAN NL50INGB0000100000? Dan kunnen wij deze gegevens helaas niet aan elkaar koppelen. Je zult daarom altijd twee herinneringen ontvangen, daarna wordt het bedrag afgeschreven van de desbetreffende actiepagina.

Hoe kan ik doneren aan een specifieke actie?

Wanneer je een actie van bijvoorbeeld een familielid of een bekende wilt steunen kun je rechtstreeks op de desbetreffende actiepagina doneren op onze actiesite. Zoek de actie via https://www.alsacties.nl/acties.

Wat is het IBAN-nummer?

Ons rekeningnummer is IBAN NL50INGB0000100000 ten name van Stichting ALS Nederland.

 

Ik heb geen bedankmail ontvangen

Wij zijn al onze donateurs erg dankbaar. Zonder hen had Stichting ALS Nederland de stappen die wij nu hebben gemaakt, niet kunnen maken. Wanneer je een bedrag van € 100 of meer hebt overgemaakt via het webdonatieformulier op onze website, dan ontvang je van ons een bedankmail. Geen bedankmail ontvangen? Dan is er wellicht iets mis gegaan.

Kijk in de “ongewenste” in-box of SPAM-box. Het zou zo kunnen zijn dat onze mails worden gerapporteerd als SPAM. Is de bedankmail ook hier niet terug te vinden? Neem dan contact op met info@als.nl.