3 april 2019

Nieuwe ALS dank op de mat

Het donateursmagazine ALS dank is deze week verschenen. Met tal van interessante onderwerpen over ALS. Zo hebben we Arno Muskens geïnterviewd die sinds 2015 PSMA heeft. Door de bureaucratie waar hij mee te maken heeft, leeft hij inmiddels onder het bijstandsniveau. Daardoor voelt hij zich weleens dubbel gestraft. Een aangrijpend interview!

Verder natuurlijk het laatste nieuws over ALS-onderzoeken (inclusief een interview met ALS-onderzoeker Jan Veldink) en over het predictiemodel (inclusief reacties van patiënten). Ook lees je een interview met nabestaande Thomas Scholte en een terugblik op de Nabestaandendag. In de rubriek Schenken & Nalaten het verhaal van Gilles Izeboud: waarom is hij met zijn vrouw al zo lang donateur van ALS? De patiëntenvereniging ALS Patients Connected stelt zich in dit nummer voor en door het hele magazine heen tref je diverse berichten over acties, evenementen en campagnes.

Kortom, genoeg om even voor te gaan zitten, we wensen je veel leesplezier!

Lees hier de digitale versie van het magazine.

Wil je het magazine voortaan ook in de brievenbus ontvangen? Wij sturen deze naar onze donateurs die jaarlijks minimaal 25,- aan ALS doneren.