14 december 2018

Nieuwe brochure Schenken en Nalaten

Onze droom is een toekomst zonder ALS. Wilt u dat ook? U kunt hieraan bijdragen door bijvoorbeeld onze stichting in uw testament op te nemen of door een periodieke schenking.

Doneren in de vorm van een nalatenschap wordt steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen er voor één of meer goede doelen op te nemen in hun testament. Zo kunt u ALS Nederland steunen. Een mooie gedachte, ook als u er niet meer bent, draagt u nog bij aan onze droom van een toekomst zonder ALS. En misschien denkt u nu ‘wat een naar onderwerp’. Maar bedenk dat het u rust kan geven als u weet dat uw nalatenschap goed geregeld is en helemaal naar uw eigen wensen.

Overweegt u om Stichting ALS Nederland in uw testament op te nemen of een periodieke schenking te doen? Vraag dan zeker onze nieuwe brochure ‘Schenken en Nalaten voor een toekomst zonder ALS’ aan! Anja Bramsen, onze relatiebeheerder Schenken en Nalaten, toont hier de nieuwe brochure: ‘We merkten dat er vraag was naar extra en praktische informatie over dit onderwerp. Deze hebben we gebundeld in de brochure. Dit draagt bij aan de strijd tegen ALS, want met elke bijdrage kunnen we onderzoek financieren. Meer weten? Vraag dan snel onze brochure aan.’

Vraag de brochure aan