De inschrijvingen voor de Nijmeegse Vierdaagse 2024 zijn geopend! Wandel jij (opnieuw) mee voor een wereld zonder ALS? Het evenement is dit jaar van maandag 16 juli 2024 tot en met vrijdag 19 juli 2024

The Walk of the World
De Nijmeegse 4Daagse is misschien wel het gezelligste sportieve evenement van het jaar. Maar dat niet alleen. Het is ook nog eens de grootste wandelprestatietocht ter wereld. Met meer dan 45.000 andere deelnemers wandel je vier dagen achter elkaar een afstand van 30, 40 of 50 km. Jouw beloning? Dat felbegeerde 4Daagse-kruisje en een stapje dichter bij een wereld zonder ALS. 

Inschrijfperiodes
De eerste inschrijfperiode is gestart op 12 februari om 10:00 uur en is speciaal voor deelnemers die eerder hebben meegedaan of voor jongeren die in 2006 – 2012 geboren zijn. Doe dit jaar (opnieuw) mee voor Stichting ALS Nederland en zamel geld in voor onderzoek naar ALS. De tweede inschrijfperiode start op maandag 4 maart om 10:00 uur en zal doorgaan totdat het maximumaantal inschrijvingen van 47.000 bereikt is, met als uiterste datum 14 juni 2024. Deze tweede termijn is bedoeld voor alle geïnteresseerden die zich willen inschrijven voor de 4Daagse van 2024.  

Wandel mee voor een wereld zonder ALS
Meedoen aan een evenement als de 4Daagse zit er voor ALS-patiënten (meestal) niet in. Zet jouw spieren daarom in voor mensen die hun spieren niet meer kunnen gebruiken. Laat je sponsoren voor je inspanning en zamel geld in voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS, PSMA en PLS. 

Wat krijg je van ons? 
Van ons ontvang je een leuke goodiebag, handige tips & tricks voor fondsenwerving, een attentie bij de finish en een speciaal moment om jouw opbrengst bekend te maken met een mooie cheque. Daarnaast staat er een vrijwilligersteam voor je klaar voor, tijdens en na het evenement en zijn er zorgposten langs de route beschikbaar voor jouw welzijn.  

Ga jij deze wandeluitdaging aan voor Stichting ALS Nederland? 
Zorg dat je eerst een ticket bemachtigt. Vervolgens kan je jouw sponsorwandeling aanmelden op de speciale sponsorwebsite van de vierdaagse. 

Meld je aan