Met pijn in ons hart hebben we besloten de lotgenoten contactdag op 21 juni 2020 in het Ouwehands Dierenpark Rhenen af te zeggen. Dit jaar zou de lotgenoten contactdag plaatsvinden op Wereld ALS Dag zelf. Ontzettend jammer en verdrietig maar gezondheid gaat boven alles.

Omdat we het belangrijk vinden om op 21 juni wel gezamenlijk stil te staan bij deze dag, zijn we druk bezig een alternatief te bedenken voor alle ALS-, PSMA-, en PLS-patiënten en hun naasten. Hou onze Social Media en website in de gaten, meer nieuws volgt snel!

Wat is de lotgenoten contactdag?

De lotgenoten contactdag is een dag waarop ALS, PSMA en PLS-patiënten en hun naasten in het zonnetje worden gezet. De afgelopen jaren heeft deze dag onder andere plaatsgevonden in Blijdorp Rotterdam en Ouwehands Dierenpark Rhenen. Elk jaar wordt er een update gegeven over de status van het onderzoek naar ALS, kunnen patiënten zich laten verwennen op het beautyplein, op de foto met onze ambassadeurs, een optreden of voorstelling aanschouwen of genieten van al het moois dat het park waar de dag plaatsvindt te bieden heeft.

Een onvergetelijke ervaring voor patiënten en hun gezin. Klik hier voor een sfeerimpressie van de lotgenoten contactdag van 2019.