21 juni is het Wereld ALS Dag. In aanloop naar deze dag organiseren we een online collectemaand. Collecteer online met ons mee en steun de strijd tegen ALS! Maak makkelijk, snel en veilig jouw online collectebus aan op onlinecollectevoorals.nl

Zet je in voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS

Op Wereld ALS Dag wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor de dodelijke ziekte ALS. Een medicijn is er nog niet en de gemiddelde levensverwachting van patiënten is slechts drie tot vijf jaar. Wetenschappelijk onderzoek naar ALS, PSMA en PLS is de sleutel naar een behandeling. Dit onderzoek kost tijd en geld en is niet mogelijk zonder alle donaties die we van iedereen ontvangen. Collecteer je mee?

Maak eenvoudig je eigen collectebus aan

Maak binnen 1 minuut heel eenvoudig je eigen online collectebus aan. Deze collectebus kun je met een paar klikken delen via WhatsApp, social media, e-mail, QR-code of zelfs Tikkie. Zo maak je het jouw vrienden, familie en bekenden heel gemakkelijk om een donatie te doen.

Start jouw online collecte

Makkelijk, snel en veilig!

Weten hoe je een online collectebus aanmaakt en waarom dit zo belangrijk is? Dat legt onze collega Dzun-Man je graag uit in onderstaande video.