Heb je de kans gemist om een ticket te bemachtigen voor het bekendste wandelevenement van Nederland? Dan hebben we goed nieuws! Met Stichting ALS Nederland hebben we nog twee tickets te vergeven voor de Nijmeegse Vierdaagse van 16 tot en met 19 juli 2024. Lees snel verder om te kijken hoe jij in aanmerking komt. 

Wandel mee voor een wereld zonder ALS
Zet jouw gezonde spieren daarom in voor mensen dit niet meer kunnen en laat je sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS. Het wordt een onvergetelijke ervaring!

Wat moet je doen?
Vertel ons waarom je graag kans wil maken op de tickets én waarom je gemotiveerd bent minimaal €500,- in te zamelen. Een bedrag dat symbool staat voor de 500 mensen in Nederland die jaarlijks de diagnose ALS, PSMA of PLS krijgen.

The Walk of the World
De Nijmeegse 4Daagse is misschien wel het gezelligste sportieve evenement van het jaar. Maar dat niet alleen. Het is ook nog eens de grootste wandelprestatietocht ter wereld. Met meer dan 45.000 andere deelnemers wandel je vier dagen achter elkaar een afstand van 30, 40 of 50 km. Jouw beloning? Dat felbegeerde 4Daagse-kruisje en een stapje dichter bij een wereld zonder ALS. 

Wat krijg je van ons? 
Je ontvangt een leuke goodiebag, handige tips & tricks voor fondsenwerving, een attentie bij de finish en een speciaal moment om jouw opbrengst bekend te maken met een mooie cheque. Daarnaast staat er een vrijwilligersteam voor je klaar in aanloop naar, tijdens en na het evenement en zijn er zorgposten langs de route beschikbaar.

Ga jij deze wandeluitdaging aan voor Stichting ALS Nederland? 
Stuur jouw hartverwarmende motivatie vóór 19 april 2024 naar [email protected]. De winnaars worden uiterlijk 26 april 2024 bekendgemaakt. Succes!