22 januari 2019

Regiodag 2019: samen maken we het verschil

Het is een winters zonnige zaterdag als om 14:00 uur de eerste teamleden van de verschillende regioteams zich melden bij de locatie VakantieXperts Bilthoven voor de regiodag 2019. Een dag waar elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek zijn en met elkaar brainstormen centraal stond. Een dag waarop de community bijeenkwam; kortom een dag met boeiende sprekers en goede gesprekken.

Zo sprak Vincent Cornelissen met de regioteams over de visie van de patiëntenvereniging ALS Patients Connected en sprak Prof. Dr. Anne de Meily vanuit het ALS Centrum met de teams over de stand van zaken in onder meer de kwaliteit van zorg en leven van patiënten in het hier en nu. Gorrit-Jan Blonk sprak vanuit Stichting ALS Nederland met de deelnemers over het verleden en de toekomst van de regioteams. Marlies van Eunen – de Boer liet de vernieuwde actiesite (www.alsacties.nl) en de mogelijkheden daarvan zien.

Uit verschillende delen van het land waren teamleden aanwezig. Zo zagen we leden uit Friesland, Noord-Holland, Westland, Limburg en Overijssel. Bent u benieuwd wat een regioteam doet? Zou u zelf actief willen worden in een regio? Neemt u dan gerust een kijkje op  https://www.als.nl/stichting-als/als-regios en/of neem contact op met m.vaneunen@als.nl.  Samen maken we het verschil!