26 februari 2015

Support educatie en voorlichting over ALS

YOURE NOT YOU Ontvang bij een donatie van minimaal € 50,- het boek You’re not You van Michelle Wildgen. Met dit cadeau willen wij u er bewust van maken dat uw donatie niet alleen een gift is voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van ALS, maar dat het ook hard nodig is om de kennis over ALS te delen.

You’re not You
Vertelt het verhaal over het perfecte luxeleventje van Kate. Dat stort als een kaartenhuis in elkaar als ze de diagnose ALS krijgt, een vernietigende en ongeneeslijke spierziekte. Samen met haar man Evan gaat ze op zoek naar een geschikte verzorgster en ontmoet zo de chaotische studente Bec. Die heeft nul ervaring maar heeft iets nodig om haar stuurloze leven richting te geven.

Educatie en voorlichting
Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) was tot voor kort een onbekende ziekte. Door inzet van de campagnes “Ik ben inmiddels overleden”, “Ga door met mijn strijd” en natuurlijk de ALS Ice Bucket Challenge staat ALS in Nederland op de kaart. Veel mensen weten nu van het bestaan van de ziekte. Maar er is nog onvoldoende bekend over de impact op een mensenleven wanneer de diagnose ALS gesteld wordt. Ook daarvoor zet Stichting ALS Nederland zich in. Door onder andere het boek You’re Not You willen we u laten zien wat de gevolgen zijn van deze genadeloze ziekte.

Doneer € 50,- en ontvang het boek You’re not You. Op = op.

N.B. Om het boek te ontvangen verzoeken wij u om na uw donatie een e-mail te sturen naar acties@als.nl onder vermelding van uw naam en adresgegevens en uw betalingsbewijs.