11 november 2015

Theatervoorstelling Pinkie groot succes!

Afgelopen 1 november was het dan eindelijk zover! De voorstelling waar ze zo lang naar toe hebben gewerkt mocht eindelijk de planken op. Voor de uitverkochte theaterzaal van Perron 3 werd de première van Pinkie’s ‘Wat ALS…?!?’ gespeeld. Spannend was het zeker maar de spelers waren zo goed voorbereid dat niemand iets van de zenuwen gemerkt zal hebben. Het decor was prachtig; de keuken van Boerin Toos, het erf en de stal waren erg mooi vormgegeven en gestyled. En mede dankzij de professionele belichting zag het er fantastisch mooi uit op het toneel.

Een uurtje voor de voorstelling werd er nog een videoboodschap van Gorrit-Jan Blonk [directeur Stichting ALS], Hugo van den Wildenberg [verloor zijn vader aan ALS] en Henk Lunsing [ALS-patiënt] getoond. Hun boodschappen gaven iedereen behalve kippenvel ook de focus, híer doen we dit allemaal voor!! Een uur lang werd het publiek meegenomen in het verhaal.

”Geweldig om te zien dat zowel jong als oud het ene moment schaterde van het lachen en het andere moment toch een traantje moest wegpinken. De reacties na afloop waren ongekend! Dit smaakt absoluut naar meer!”.

Zoals we steeds vermeld hebben gaat de opbrengst van deze voorstelling naar de Stichting ALS. Ook gaan de opbrengsten van de verkoop van het boekje ‘Wat ALS…?!?’ maar deze stichting. Er is nog veel geld nodig om deze ziekte te stoppen of stil te zetten. Elk verkocht boekje is een stap dichter in de richting van een wereld zonder ALS.

Wilt u het boekje graag bestellen of weet u mensen die dit zouden willen? Voor €15 komt u in het bezit van ‘Wat ALS…?!?’.  Bestellen kan hier.