20 oktober 2015

Tour du ALS 2016 Lustrum editie

Voor de vijfde keer, u ook (weer)? TdA poster 260x380 1507-page-001

Op 1 september is de inschrijving voor de 5e editie van de Tour du ALS geopend en daarmee is het startschot gegeven voor dit eerste lustrum. In de afgelopen jaren is het evenement uitgegroeid tot een evenement met een groot aantal enthousiaste (terugkerende) deelnemers en prachtige opbrengsten voor Stichting ALS Nederland. Uniek is dat er ieder jaar weer veel ALS patiënten met grote groepen familie en vrienden deelnemen aan de Tour du ALS en dat er een enorm warm familiegevoel ontstaat tijdens het evenement. Niet alleen onder de deelnemers, maar ook tussen de grote groep vrijwilligers die het evenement een warm hart toedragen!

Tour du ALS is een evenement waar fietsers, hardlopers en wandelaars de Mont Ventoux beklimmen en daarmee geld bijeen brengen om zodoende een bijdrage te leveren aan de zoektocht naar de oorzaak van ALS. Op één dag gaan we, in Frankrijk, vanaf 2012 ieder jaar weer, een ongekende uitdaging aan die bijna onmogelijk lijkt. Bijna…., want toch lukt het velen telkens weer hun grenzen te verleggen en toch te volharden in de sportieve strijd. We dagen iedereen uit om op de flanken van de Mont Ventoux de strijd aan te gaan tegen ALS. Want alleen samen trappen we ALS de wereld uit”.

Om de groei van het evenement verder te kunnen faciliteren is vanaf afgelopen zomer een ervaren sportmarketing & events bureau ingeschakeld. Samen met het bestuur en de vele vrijwilligers gaan zij ook van deze 5e editie een “life changing” evenement maken.

Ga jij de uitdaging aan om de Mont Ventoux te beklimmen en samen met ons allen ALS de wereld uit te trappen? Schrijf je in via www.tourduals.nl