25 juni 2014

Vierdaagse sponsorloop voor ALS

Het is weer bijna Juli en dat betekent dat de Nijmeegse Vierdaagse weer van start gaat. Over 3 weken is het zover!
Inmiddels hebben ruim 25 sponsorlopers zich aangemeld om de Vierdaagse te lopen voor Stichting ALS Nederland. Een aantal sponsorlopers loopt dit jaar zelfs voor de derde keer mee voor Stichting ALS Nederland. Zo ook Gertie Thomas, zij maakt van dichtbij mee hoe vreselijk ALS is en wil hiervoor iets doen. Inmiddels heeft ze al € 2.615,- aan sponsorgeld weten binnen te halen.

Onze vrijwilligers zijn al een aantal maanden druk bezig met de voorbereidingen, wij zijn heel blij dat er weer zoveel mensen voor ons mee willen lopen en daarom staat een vrijwilligersteam de hele week klaar voor onze sponsorlopers. Om hen aan te moedigen, te steunen en te begeleiden van het moment van inschrijving tot na de finish. Dit jaar hebben we zelfs kunnen regelen dat er elke dag een masseur voor onze lopers klaar staat.

Wilt u een van onze lopers sponsoren dan kan dit eenvoudig via de website van De Vierdaagse Sponsorloop: http://devierdaagsesponsorloop.nl/index.php/component/comprofiler/userprofile/Stichting%20ALS

Vecht u, met ons mee, tegen deze genadeloze ziekte?