Voor patiënt

Heeft u ALS, PLS of PSMA?
Wij zijn er voor u.

Het krijgen van de diagnose van een ongeneeslijke ziekte met een progressief verloop, is vreselijk zwaar. Het is daarom voor u als patiënt goed te weten dat u er niet alleen voor staat, en dat uw naaste omgeving ook op steun mag rekenen. Stichting ALS Nederland is er om zo goed mogelijk op weg te helpen en te ondersteunen in uw zoektocht naar antwoorden over de diagnose en de mogelijkheden die u als patiënt heeft.

Vaak blijkt dat patiënten – ook na intensieve en uitgebreide bespreking met de arts – met vragen zitten. Als stichting willen wij graag het luisterend oor zijn voor al uw vragen en verstrekken wij informatie over bijvoorbeeld zorg en hulpmiddelen.
Verder kunnen wij u in contact brengen met verschillende instanties die er voor u zijn; zoals het ALS Centrum (wetenschappelijk onderzoek en zorg) en de patiëntenvereniging ALS Patients Connected.

Twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen.
Wij helpen u graag of verwijzen u door naar de juiste persoon of instantie.

Registreren bij Stichting ALS Nederland

Indien u zich registreert bij Stichting ALS Nederland, houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van onderzoek, hulpmiddelen en zorg rondom de ziektes ALS, PLS en PSMA.
Maar ook over evenementen en acties die worden georganiseerd ten behoeve van ALS.

Registreren