Registreren als nabestaande

Ben jij partner of familielid van een overleden ALS-, PSMA-, of PLS-patiënt? Registreer je dan via het formulier hieronder als nabestaande. Zo houden we je op de hoogte van relevante onderwerpen voor nabestaanden (partners en familieleden) en informeren wij jou over activiteiten die worden georganiseerd ten behoeve van nabestaanden.

In verband met de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten de fysieke Nabestaandendag in Kasteel de Schaffelaar te verplaatsen naar volgend jaar. Jouw gezondheid, en die van ons, staat immers voorop. Momenteel zijn wij bezig met een passend alternatief in de vorm van een online bijeenkomst, hierover ontvang je zo snel mogelijk bericht.

  • Wanneer je je registreert als nabestaande, informeren we je wanneer we een Nabestaandendag organiseren en sturen we je informatie speciaal voor lotgenoten.
  • Wil je op hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar ALS en onze andere activiteiten? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. Vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
  • Heb je vragen? Neem gerust contact opnemen met onze Relatiebeheerder Nabestaandencontact Anja Bramsen, via a.bramsen@als.nl