Registreren als nabestaande

Ben je partner of familielid van een overleden ALS-, PSMA-, of PLS-patiënt? Registreer je dan via het formulier hieronder als nabestaande. Zo houden we je op de hoogte van relevante onderwerpen voor nabestaanden (partners en familieleden) en informeren we je over activiteiten die worden georganiseerd ten behoeve van nabestaanden.

Op woensdag 18 november 2020 vindt voor de vierde keer de Nabestaandendag van Stichting ALS Nederland plaats. Dit is een informele bijeenkomst voor de partners en familieleden van overleden ALS-, PSMA- en PLS-patiënten. Op deze dag is er gelegenheid met anderen te praten en ervaringen uit te wisselen. Per persoon is het mogelijk 1 introducé mee te nemen. Wanneer je bij ons bent geregistreerd als nabestaande, ontvang je automatisch een uitnodiging om deze dag bij te wonen.

  • Wanneer je je registreert als nabestaande, informeren we je wanneer we een Nabestaandendag organiseren en sturen we je informatie speciaal voor lotgenoten.
  • Wil je op hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar ALS en onze andere activiteiten? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. Vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig om met je gegevens. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
  • Heb je vragen? Neem gerust contact opnemen met onze Relatiebeheerder Nabestaandencontact Anja Bramsen, via a.bramsen@als.nl