In een uur tijd zo ver, zo snel, zo vaak en zo hard mogelijk sporten voor patiënten met ALS.

Wat is Geef alles voor ALS

Een laagdrempelig en leuk evenement waar iedereen aan mee kan doen, ongeacht de sport die hij of zij beoefent.  Omdat ALS-, PSMA- en PLS-patiënten dit niet meer zelf kunnen. Dat is het idee achter ons evenement Geef alles voor ALS. We hebben het evenement geïntroduceerd in 2021, als een at home editie ten tijde van corona.

Geef alles wat je in je hebt

Bij Geef alles voor ALS ga je alleen of samen met anderen zo veel mogelijk rondjes wielrennen, zo snel mogelijk hardlopen of een uur lang skateboarden. Doe zoveel mogelijk burpees, push-ups, squats, jumping jacks of sit-ups of zwem zoveel mogelijk baantjes.  Zet je eigen route uit, bepaal jullie eigen challences. Alles kan en mag, zolang je maar 1 uur lang ALLES geeft voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS.

Perfect voor een organisatie of bedrijf

Het grote voordeel van Geef alles voor ALS is dat maatwerk mogelijk is. Je bepaalt je eigen uitdaging en je eigen locatie. Perfect dus voor een bedrijf of organisatie die een eigen invulling wil geven aan de manier om in actie te komen voor ALS.

Editie 2021
Jaargang Aantal deelnemers Opbrengst
2021 150 €70.000
Aftermovie 2021

Meer weten?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een Geef alles voor ALS evenement op maat voor jouw organisatie? Neem snel contact op met onze relatiebeheerder Marjan van Eldik via e-mail: [email protected] of bel 088-6660333.