(online) collectebus voor receptie of feestje

Vier je een jubileum, een verjaardag of een ander feest en wil je geld ophalen voor Stichting ALS Nederland? Dan helpen we je natuurlijk graag aan (informatie)materiaal, zoals collectebussen, folders en brochures. Deze bestel je op onze webshop.

Hoe werkt het?

Na afloop van de verjaardag of het feest maak je het opgehaalde bedrag over op onze ING rekening IBAN NL50INGB0000100000 ten name van Stichting ALS Nederland. I.v.m. de privacyregels weten we bij een overboeking via de bank niet we de gulle gever is. Terwijl we je wel heel graag willen bedanken voor je gift. Laat je het ons weten via een telefoontje naar 088 – 6660333 of mailtje naar info@als.nl wanneer je een bedrag hebt gestort?

Online collectebus

Wist je dat je online kunt collecteren voor Stichting ALS Nederland? Ideaal voor speciale gelegenheden zoals een jubileum, verjaardag of een receptie. Zodat je in plaats van cadeaus mensen kunt vragen om een donatie te doen voor onderzoek naar ALS, PSMA en PLS.

Op je eigen webpagina van jouw collectebus leg je uit waarom jij geld inzamelt voor onderzoek naar ALS. Dit linkje gebruik je om je vrienden via sociale media, e-mail of met een Tikkie uit te nodigen om een donatie te doen. Veilig, makkelijk en laagdrempelig.

Online collectebus

Facebook inzamelingsactie

Je kunt trouwens ook op Facebook een inzamelingsactie aanmaken. Kies dan Stichting ALS Nederland als goed doel en promoot je inzamelingsacties onder je Facebook vrienden. Het geld dat je op deze manier ophaalt, wordt via Facebook overgemaakt aan Stichting ALS Nederland. Houd er wel rekening mee dat bij een inzamelingsactie via Facebook alleen met Paypal of Creditcard betaald kan worden.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen via info@als.nl of bel ons 088 – 6660333.