Word vrijwilliger

Er is geen tijd te verliezen in de strijd tegen ALS. Daarom zijn vrijwilligers onmisbaar. Wil jij je tijd beschikbaar stellen en je inzetten voor de strijd tegen ALS? Dat kan op heel veel manieren. Zo kun je zelf een actie starten om geld in te zamelen, je aansluiten bij een van onze regioteams of word je A Local Supporter. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Vrijwilligers voor kantoor
We zoeken ook regelmatig vrijwilligers die ons op bij kantoorwerkzaamheden willen ondersteunen. Denk daarbij aan het beheer van sociale media, het schrijven van teksten voor website of nieuwsbrieven, het bijhouden van ons CRM systeem of het aannemen van telefoontjes. Veel van deze werkzaamheden kun je vanuit huis doen. Heb je interesse? Vul dan het intake formulier voor vrijwilligers in.

Platform De Nieuwe Gevers
Ben jij een communicatie- of marketingexpert? Heb je grafische skills of kun je ‘alles’ met social media? Houd dan het platform van De Nieuwe Gevers in de gaten. Daar kun je je als vrijwilliger voor een afgebakend project inzetten voor een goed doel.  Ook Stichting ALS Nederland plaatst regelmatig een project om professionele support te vragen. Veel ZZP-ers maar ook bureaus steunen ons op deze manier. Dat waarderen we heel erg!

Meer weten over hoe jij je tijd kunt inzetten?

Neem dan snel contact op met Sharon van Dissel