Het zijn onzekere tijden. Ons hart gaat uit naar eenieder in de samenleving die geraakt wordt door het coronavirus, maar in het bijzonder naar alle ALS, PSMA en PLS-patiënten en hun naasten. We leven met hen mee.

Veel gestelde vragenlijst

Omdat wij ons voor kunnen stellen dat er veel vragen zijn met betrekking tot het coronavirus en ALS en de acties en evenementen die voor en door Stichting ALS Nederland worden georganiseerd, hebben wij een veel gestelde vragenlijst opgesteld. Deze vind je hier.

Meer specifieke informatie

Voor meer specifieke informatie over het coronavirus in relatie tot ALS, PSMA en PLS, verwijzen we je graag naar het artikel van het ALS Centrum. Wanneer er vernieuwde richtlijnen komen vanuit de overheid of het RIVM, zullen zij deze, waar nodig, ook verwerken in dit artikel. In de FAQ van Spierziekten Nederland vind je relevante aanvullende informatie op het artikel van het ALS Centrum.

Team Patiëntencontact staat voor jou klaar

Tot slot willen we graag benadrukken dat we alle ALS, PSMA en PLS-patiënten willen helpen waar mogelijk. Kunnen we iets voor jou betekenen? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar [email protected]. Ons team patiëntencontact staat voor jou klaar!