Aanstaande zondag is het zover, dan vindt De Wereld ALS Dag-uitzending plaats (DWAD)! Een uitzending waarin verschillende mensen aan het woord komen over de ziekte ALS, zoals directeur van Stichting ALS Nederland Gorrit-Jan Blonk, ambassadeur Candy Dulfer, nabestaande Nathalie Witjes-Peters en oprichtster van Stichting ALS op de weg Bianca Weller.

Ook zullen er heerlijke gerechten worden bereid en gedeeld door Tour du ALS kok Mike en is er een win-actie van het boek ‘Papa Draak wordt niet meer beter’.

Kijk jij mee? Aanstaande zondag, 11.00 uur, via onze website.

Bekijk De Wereld ALS Dag-uitzending

Waarom vindt de Wereld ALS Dag plaats in de vorm van een uitzending?

Wegens het Coronavirus kunnen we dit jaar helaas niet fysiek bij elkaar komen in het Ouwehands Dierenpark Rhenen. Omdat we deze dag toch graag stil willen staan bij de ziekte en bij alle ALS-, PSMA- en PLS-patiënten en hun naasten, hebben we ervoor gekozen een uitzending te maken: De Wereld ALS Dag-uitzending (DWAD).

In deze uitzending komen elementen terug van de Wereld ALS Dagen zoals jullie deze kennen, zoals een update over de status van het onderzoek naar ALS en een optreden van een artiest. We zijn ervan overtuigd dat het een leuke uitzending wordt en hopen dat jullie allemaal zullen kijken!