De schenking van Wilbert

De zwager van Wilbert is getroffen door de ziekte ALS. Daarom steunen Wilbert en zijn vrouw het onderzoek naar ALS, PSMA en PLS met een structurele donatie. Hij heeft dit laten vastleggen in een periodieke overeenkomst, omdat hij zich voor langere tijd wil binden aan de strijd tegen deze ziekten. 

Start net als Wilbert een periodieke schenking

Wil jij het onderzoek naar ALS, PSMA en PLS voor een langere periode steunen? Dan is een periodieke schenking dé manier. Je geeft hiermee op een slimme manier, omdat je extra belastingvoordeel ontvangt en voor een langere tijd bijdraagt aan onderzoek naar de oplossing voor deze ziekten. Een win-win!

Leg jouw schenking vast

Wist je dat?

Een periodieke schenking is aftrekbaar van het belastbare inkomen en levert daarom belastingvoordeel op. Veel mensen kiezen ervoor om dit belastingvoordeel mee te nemen in hun schenking. Zo betaalt de belastingdienst mee aan jouw gift voor onderzoek naar ALS. Doneer meer, betaal minder!

 

Zo werkt het 
  1. Leg je periodieke schenking schriftelijk vast in een online overeenkomst.
  2. Bepaal zelf hoeveel je geeft. Je kunt in termijnen betalen. *
  3. De gift is elk jaar hetzelfde bedrag.
  4. De overeenkomst geldt voor 5 jaar (of langer).
  5. De jaarlijkse gift moet voor 1 januari op de rekening van het goede doel zijn bijgeschreven.

* Bepaal de hoogte van jouw gift makkelijk en snel via onze rekentool.

Online schenkingsovereenkomst

Wil je de schenkingsovereenkomst liever via de post verzenden? Lees op de pagina ‘schenkingsovereenkomst indienen per post‘ hoe dit kan.

Meer informatie 

Lees op als.nl/schenken meer over (de voordelen van) periodiek schenken en hoe het precies werkt. Wil je graag iemand spreken? Schroom niet om contact op te nemen met Anja. Onderaan deze pagina staan haar contactgegevens.

Magazine Schenken & Nalaten

In dit gratis magazine staat alle belangrijke informatie over periodiek schenken aan Stichting ALS Nederland op een rij.

Neem contact op met Anja Bramsen

Anja Bramsen is onze relatiebeheerder Schenken & Nalaten en weet enorm veel over periodiek schenken. Ze gaat graag het gesprek met je aan!