Team Gorinchem

Dit team organiseert al diverse jaren een prachtig cultureel programma binnen de regio.
Een kunstveiling en optredens, zowel klassiek als modern en pop, in de bijzondere entourage van het kerkje in Dalem dat steeds weer de nodige bezoekers trekt.

team-gorinchem-1
team-gorinchem-2

Marjanne Rijkhoek-aan de Wiel: “Mijn man Arie, vader van Renée en Erik-Jan overleed in april 2006 aan ALS. In 2002 begonnen de eerste klachten en in februari 2003 werd de diagnose ALS gesteld. Alhoewel Arie de moed niet wilde opgeven, voelde ik wel dat het lot niet te tarten viel. We hebben met de kinderen de hele wereld rondgereisd, rolstoel of niet. We wilden nog even alles uit het leven halen. In 2005 zijn we nog naar China gereisd voor de bekende stamcelbehandeling. We waren ambivalent ten opzichte van deze behandeling, maar de hoop won het toch. We hebben samen met vrienden www.fight-4-life.nl opgericht. Via die site werd Arie voor zijn behandeling gesponsord door het bedrijfsleven in en rondom Dalem. Helaas is Arie nog geen twee weken na zijn 50e verjaardag overleden.”

Op zijn overlijdensbericht stond:
“Je vleugels gebroken
Op de toppen van je vlucht”

Samen met mijn kinderen nam ik me voor ‘iets’ te willen betekenen voor ALS. Voor deze wrede ziekte die je in de bloei van het leven velt. Vandaar dit concert, dat ik samen met Wil Funk heb georganiseerd. Het ligt in onze intentie dit jaarlijks te herhalen.  Voor meer informatie over Team Gorinchem kunt u terecht op hun website www.fight-4-life.nl.