A Local Swim

Zwem met ons mee!

Achtergrond A Local Swim(s)

A Local Swim is een afgeleide van de Amsterdam City Swim. Het betreft een saamhorig en recreatief zwemevenement in verschillende mooie steden en dorpen in Nederland. Deelnemers en teams zetten zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de oorzaak en oplossing van de zenuw-spierziekte ALS en voor de kwaliteit van zorg en leven van patiënten.

Edities

Hieronder vind je een overzicht van de A Local Swims die tot op heden georganiseerd zijn. Klik op de betreffende Swim voor meer informatie.

A Local Swim Schagen

Kijk hier voor meer informatie.

Het is magisch, de haven van Schagen in duiken voor Stichting ALS Nederland. Kippenvel van start tot finish. Een prachtig evenement voor een geweldig goed doel, waarbij we ook even stil staan bij hoe fijn het is om gezond te zijn.

A Local Swim IJsselstein

Kijk hier voor meer informatie.

Naast Assen, Lemmer, Schagen en Westland heeft IJsselstein nu ook een Local Swim! Dit is hét zwemevenement in de Hollandse IJssel waarbij geld wordt ingezameld voor Stichting ALS Nederland. Een unieke ervaring voor jong en oud!

A Local Swim Assen

Kijk hier voor meer informatie.

Dit unieke evenement, georganiseerd door ‘Helden voor het Goede Doel’ heeft als doel geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Volwassenen zwemmen 2000 meter, voor de jeugd is er een kortere variant.

A Local Swim Lemmer

Kijk hier voor meer informatie.

12 september 2020 gaan we weer zwemmen voor de strijd tegen ALS. Eerdere edities (2016, 2017 en 2018) hebben samen een geweldig bedrag van ruim €153.000 euro opgeleverd. We hopen jullie te zien op 12 september!

A Local Swim Westland

Kijk hier voor meer informatie.

Sinds 2014 organiseren zij A Local Swim, een open water zwemevenement en de lokale variant van de Amsterdam City Swim. Het is een geweldig succes. Een open water zwemtocht van 2 kilometer in het water De Lee dat dwars door de gezellige kern De Lier loopt.

A Local Swim Almelo

Kijk hier voor meer informatie.

Zwemmen door de nieuwe wateren van Almelo! De afgelopen twee jaar (2018 en 2019) was dit een groot succes, deze open water zwemtocht van bijna 2 kilometer. De start en finish zijn voor het stadhuis, in het hart van de stad. Durf jij de uitdaging aan?