New York City Marathon

Samen rennen we ALS de wereld uit!

Achtergrond New York City Marathon

 

New York City

New York City. The Big Apple. De stad die bekendstaat om grootse dingen. Times Square, Broadway en The Empire State Building, je vindt het allemaal er allemaal. De stad die onder (marathon)renners bekend is als de thuishaven van de meest beruchte marathon ter wereld. Meedoen aan deze marathon is een bucketlist item. Voor menigeen zelfs het eerste item op hun bucketlist. Het is 42,2 km keihard zweten, doorzetten en afzien maar je haalt het beste uit jezelf en dat niet alleen. Je draagt bij aan de strijd tegen ALS. Een fantastische, unieke, once in a lifetime experience en jij kunt erbij zijn.

Voorgaande edities

Jaartal Deelnemers Opbrengst

2019 5 24262,-

De organisatie van de New York City Marathon wordt professioneel ondersteund door WE-link. We-Link is een kleine organisatie die sportevenementen organiseert die veel voor goede doelen werkt.

New York City Marathon 2020

Op zondag 2 november vindt de 50ste editie van de New York City Marathon plaats. Als je ooit hebt overwogen om mee te doen, dan is dit het jaar. Het wordt groots, meeslepend en spectaculair! De voorbereidingen zijn al in volle gang, een marathon ren je tenslotte niet zomaar! Inschrijven kan via www.alsrunners.nl. Heb je vragen of twijfel je nog of je moet deelnemen? Neem gerust contact met ons op via 088-666033 of mail naar info@alsrunners.nl.

Bekijk de #ALSRunners aftermovie van de New York City Marathon 2019

 

Bekijk de officiële aftermovie van de New York City Marathon 2019