Onze jaarlijkse ALS Familiedag is een informele bijeenkomst voor ALS-, PSMA-, en PLS-patiënten en hun gezin. Op deze dag worden zij compleet in het zonnetje gezet.

Waarom deze dag?

Wij vinden het belangrijk dat patiënten en hun naasten een dag onbezorgd kunnen genieten en daarom organiseren wij de ALS Familiedag op een locatie geschikt voor het hele gezin. Jaarlijks horen we terug dat de ALS Familiedag als bijzonder en fijn wordt ervaren. Omdat er leuke activiteiten gepland worden en patiënten tot rust kunnen komen op het beautyplein maar er ook de gelegenheid is om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

ALS Familiedag 2024

Dit jaar vindt de ALS Familiedag plaats op zondag 30 juni in het Aviodrome in Lelystad, het grootste Nederlandse museum voor lucht- en ruimtevaart. Ben jij erbij? Meld je aan voor een onvergetelijke dag!

ALS Familiedag 2023 in beelden

Beelden zeggen vaak meer dan woorden en daarom delen we graag een video- en fototerugblik van wederom de ALS Familiedag 2023 op zondag 25 juni in het Openlucht Museum in Arnhem.

Foto’s ALS Familiedag 2023

Aanmelden als patiënt bij Stichting ALS Nederland

De ALS Familiedag is toegankelijk voor alle patiënten, ongeacht of je bent aangemeld bij Stichting ALS Nederland. Als je je wel als patiënt bij ons aanmeldt, ontvang je onze speciale patiëntennieuwsbrief, onze maandelijkse nieuwsbrief en ons relatiemagazine ALSNU.

Meld je aan als patiënt

Eerdere edities

De ALS Familiedag is al jarenlang vast onderdeel van onze evenementenkalender. Een belangrijke dag, niet alleen voor de patiënten en hun naasten maar ook voor ons. Hieronder vind je foto’s en verslagen van eerdere edities (2014 – 2022).

Foto’s ALS Familiedag 2022
Wereld ALS Dag 2020
Wereld ALS Dag 2019
Foto’s Wereld ALS Dag 2018
Wereld ALS Dag 2017
Foto’s Wereld ALS Dag 2016
Foto’s Wereld ALS Dag 2015
Wereld ALS Dag 2014