Onze jaarlijkse ALS Familiedag is een informele bijeenkomst voor ALS-, PSMA-, en PLS-patiënten en hun gezin. Op deze dag, die eind juni georganiseerd wordt, worden zij compleet in het zonnetje gezet. Zodra bekend is wat de datum is voor de volgende editie, wordt dit op deze pagina geplaatst.

Terugblik ALS Familiedag 2022

Een spetterende zeeleeuwenshow, een behandeling op het beautyplein, een bezoek aan de olifanten in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Op de ALS Familiedag was voor ieder wat wils. Wat heeft iedereen genoten! Bekijk voor een impressie van de dag de fotopagina of deze mooie aftermovie.

Waarom deze dag?

Wij vinden het belangrijk dat patiënten en hun gezin een dag onbezorgd kunnen genieten en daarom organiseren wij de ALS Familiedag. Op deze dag zijn er optredens,  behandelingen op het beautyplein en kunnen de aanwezigen genieten van het leuks dat de locatie te bieden heeft.

De mogelijkheid tot het laten maken van een familieportret zorgt dat de herinneringen aan deze dag ook in fysieke vorm behouden blijven. Tot slot maken wij deze dag de opbrengst van de Tour du ALS bekend en bedanken wij alle vrijwilligers die in Frankrijk aanwezig waren.

Aanmelden als patiënt

De ALS Familiedag is toegankelijk voor alle patiënten, ongeacht of je bent aangemeld bij Stichting ALS Nederland. Als je wel bent aangemeld, ontvang je een uitnodiging direct in je mail en weet je zeker dat je deze leuke dag niet mist! Daarnaast ontvang je dan onze speciale patiënten nieuwsbrief, onze maandelijkse nieuwsbrief en ons relatiemagazine ALSNU.

Meld je aan als patiënt

Eerdere edities Wereld ALS Dag

Bekijk de foto’s en verslagen van eerdere Wereld ALS Dagen en krijg een goede impressie van deze leuke dag.

Foto’s ALS Familiedag 2022
Wereld ALS Dag 2020
Wereld ALS Dag 2019
Foto’s Wereld ALS Dag 2018
Wereld ALS Dag 2017
Foto’s Wereld ALS Dag 2016
Foto’s Wereld ALS Dag 2015
Wereld ALS Dag 2014