Onze jaarlijkse ALS Familiedag is een informele bijeenkomst voor ALS-, PSMA-, en PLS-patiënten en hun gezin. Op deze dag worden zij compleet in het zonnetje gezet. Dit jaar vindt de ALS Familiedag plaats op zondag 26 juni in het Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Aanmelden voor de ALS Familiedag is helaas niet meer mogelijk. Dit in verband met het tijdig doorgeven van het aantal aanwezigen aan de locatie.

Locatie

Ouwehands Dierenpark Rhenen
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen

Voorlopige programma

09.30 uur: opening Ouwehands Dierenpark Rhenen09.45 – 10.30 uur: inloop ALS Familiedag in Blue Lagoon
10.30 uur: spetterende zeeleeuwenshow11.00 uur: parkbezoek en beautyplein 15.00 uur: afsluiting met Mystery Guest16.00 uur: einde ALS familiedag

Van Wereld ALS Dag naar ALS Familiedag

Wellicht is het sommigen van jullie al opgevallen: vanaf heden noemen wij de Wereld ALS Dag die wij met Stichting ALS Nederland organiseren de ALS Familiedag. Op deze manier ontstaat er geen verwarring over de Wereld ALS Dag op 21 juni waarop ALS, PSMA en PLS wereldwijd centraal staan, en de dag die wij organiseren voor patiënten en hun naasten.

Waarom deze dag?

Wij vinden het belangrijk dat patiënten en hun gezin een dag onbezorgd kunnen genieten en daarom organiseren wij de ALS Familiedag. Op deze dag zijn er optredens,  behandelingen op het beautyplein en kunnen de aanwezigen genieten van het leuks dat de locatie te bieden heeft.

De mogelijkheid tot het laten maken van een familieportret zorgt dat de herinneringen aan deze dag ook in fysieke vorm behouden blijven. Tot slot maken wij deze dag de opbrengst van de Tour du ALS bekend en bedanken wij alle vrijwilligers die in Frankrijk aanwezig waren.

Aanmelden als patiënt

De ALS Familiedag is toegankelijk voor alle patiënten, ongeacht of je bent aangemeld bij Stichting ALS Nederland. Als je wel bent aangemeld, ontvang je een uitnodiging direct in je mail en weet je zeker dat je deze leuke dag niet mist! Daarnaast ontvang je dan onze speciale patiënten nieuwsbrief, onze maandelijkse nieuwsbrief en ons relatiemagazine ALSNU.

Meld je aan als patiënt

Eerdere edities Wereld ALS Dag

Bekijk de foto’s en verslagen van eerdere Wereld ALS Dagen en krijg een goede impressie van deze leuke dag.

Wereld ALS Dag 2020
Wereld ALS Dag 2019
Foto’s Wereld ALS Dag 2018
Wereld ALS Dag 2017
Foto’s Wereld ALS Dag 2016
Foto’s Wereld ALS Dag 2015
Wereld ALS Dag 2014