4 november 2015

Buddies Familiedag: Tussen hemel en aarde

Tussen-hemel-en-aarde-1892x600

Voor de 4e keer organiseerde Stichting Buddies haar jaarlijkse familiedag voor mensen met een ongeneeslijke ziekte en hun familie.
Ans heeft een grote bijdrage geleverd aan de organisatie van de Buddies Familiedag en vertelt over deze onvergetelijke ervaring.

“Dit keer mochten we 64 mensen verwelkomen. Deze dag is voor de mensen en hun gezinnen een heel bijzondere ervaring; een uitje waar ze zich enorm op verheugen. Uitdagend, spannend en vooral sámen, want veel uitjes zijn samen niet meer te doen, maar vliegen gaat wel.

Een onvergetelijke dag

Het bijzondere van een dag als deze, is dat mensen die bijvoorbeeld niet meer kunnen lopen, nog wel kunnen vliegen. Dankzij de enorme professionaliteit en vrolijke gedrevenheid van de tunnel instructeurs kunnen deze mensen bovendien weer eens een andere houding ervaren dan zitten of liggen. Naast dat zij hier zelf enorm van genieten, zie je ook de ontspanning bij de familie eromheen. Andersom zie je de ‘patiënt’ weer even gewoon vader worden en vol trots toekijken hoe ZIJN kinderen genieten van deze bijzondere activiteit. Even wordt de ziekte en al dat gedoe eromheen vergeten. Samen genieten en samen bouwen aan een nog intensere band met elkaar in deze heftige fase van hun leven. Hoe mooi is het dat Indoor Skydive Roosendaal deze mensen de mogelijkheid biedt om een stukje geluk toe te voegen aan hun, vaak laatste, hoofdstuk!

Bedankt!

Dankbare en intense belevingen wisselen elkaar af en hun beleving zal voor altijd een zeer waardevolle herinnering blijven.
Stichting Buddies en al haar deelnemers (ook van voorgaande jaren) bedanken hierbij ISR en in het bijzonder hun zeer professionele instructeurs voor deze onvergetelijke belevenissen.

Volgend jaar 6 november 2016 gaan we weer een zelfde onvergetelijke dag organiseren!”