Start zelf een actie

Wil jij geld inzamelen voor onderzoek naar ALS? Start dan een actie! Het is makkelijker dan je denkt. Via ons eigen actieplatform maak je heel simpel een persoonlijke pagina aan. De link deel je op sociale media, whatsapp of e-mail. Je vrienden en familie kunnen eenvoudig en veilig een donatie doen voor jouw actie. En heb je vragen? We helpen je graag!

Start een actie

Naast een actie via ons actieplatform zijn er heel veel andere manieren om geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS. Zo kun je een online collecte starten of zelf iets organiseren in je buurt, op je werk of op school. Promotiematerialen zoals folders, vlaggen, polsbandjes bestel je via onze webshop.

Heb je geen actiepagina nodig, maar organiseer je wel een actie voor ALS?  Laat het ons weten. We helpen je graag met het promoten van jouw actie op onze Social Media kanalen.

Gorrit-Jan Blonk

directeur Stichting ALS Nederland

“Elke bijdrage – klein of groot – voor onderzoek naar ALS is keihard nodig. Met zijn allen zetten wij ons in om ALS de wereld uit te krijgen.”

Liever doneren?

Collectebus_ALS

Liever geen actie organiseren maar wel een financiële bijdrage leveren? Super! Steun een van onze evenementen, draag bij aan een bestaande actie of doe doneer direct. Waar je ook voor kiest, jouw steun is hard nodig en wordt erg gewaardeerd!

Doneer direct

Zoek je inspiratie of hulp?

Neem snel contact op met Sharon van Dissel