1 april 2020

Alles wat je wil weten over het coronavirus

 

Het zijn onzekere tijden. Ons hart gaat uit naar eenieder in de samenleving die geraakt wordt door het coronavirus, maar in het bijzonder naar alle ALS-, PSMA-, en PLS-patiënten en hun naasten. We leven met hen mee.

Omdat wij ons voor kunnen stellen dat er veel vragen zijn met betrekking tot het coronavirus en ALS en de acties en evenementen die voor en door Stichting ALS Nederland worden georganiseerd, hebben wij een veel gestelde vragenlijst opgesteld. Deze vind je hier.

Voor meer specifieke informatie over het coronavirus in relatie tot ALS, PSMA en PLS, verwijzen we je graag naar het artikel van het ALS Centrum. Wanneer er vernieuwde richtlijnen komen vanuit de overheid of het RIVM, zullen zij deze, waar nodig, ook verwerken in dit artikel. In de FAQ van Spierziekten Nederland vind je relevante aanvullende informatie op het artikel van het ALS Centrum.

Tot slot willen we graag benadrukken dat we alle ALS-, PSMA-, en PLS-patiënten willen helpen waar mogelijk. Kunnen we iets voor jou betekenen? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar patientencontact@als.nl. Ons team patientencontact staat voor jou klaar! 🧡 #samenstaanwesterk